Пергаментний папір, або папір для випічки це спеціальний тип матеріалу, який характеризується збільшеною щільністю, тонкістю та прозорістю. Сировиною для виготовлення служить фільтрувальний папір з пористою структурою.
Папір пергаментний незамінний на кухні, як домашній, так і професійній. Примітний зручністю і простотою застосування. Створює бар’єр для вологи та жиру. Його можна використовувати при роботі з деками та різними формами для випікання. Він відокремлює страви, які готуються, від посуду, не липне і не пригорає. В результаті форма залишається чистою і не вимагає зайвих зусиль на відмивання, приготування їжі стає зручнішим, а пиріг, печиво або інша випічка максимально відповідають очікуванням.
В нашому магазині є також інші види пергаментного паперу.


