Напевне ві так само і я шукали спосіб щоб поверхні наших пателень не пригоряли, і їжа залишалась соковитою. Так на ринку є для кухонного пристосування рукав для запікання. Для багатьох з нас це є нічого простішого, як вкласти продукти в рукав для запікання, і вже через встановлений час, витягнути готову страву з духовки. Дуже багато чуток, що при нагріванні рукав стає токсичним, але я вас порадую, тому, що це є на щастя помилка. Його можна використовувати до допустимих 200 градусів.
По-науковому модифікований термостійкий, тому при нагріванні він виділяє вуглекислий газ і воду. У гіршому випадку він може перетворитися в сажу, це звичайний вуглець. Головним є щоб він не торкався стінки духовки. Його не тільки в духовці, а й мікрохвильовій, мультиварці, так і навіть на пару. Нумо розберім деякі нюанси в приготуванні страв в рукаві. Вісь на приклад для запікання радимо вам запастися малими, великими розмірами. Навіть такі є, з окремими пакетами для порційних страв. А для того щоб продукти не зварились, так щоб ви дістали апетитну скоринку, слід акуратно, щоб не опектись пара за 20 хв розірвати рукав зверху до закінчення приготування, або ж перед тим як ставити в духовку зробити кілька надрізів. Навіть для зручності, деякі виробники нікого пунктирний шов, а ще кліпси.
Він забезпечує соковитість, утримує вологість, і захищає продукти від сухості. З ним ви зекономите час і мийними засоби, тому що з ним ви не забрудните посуд і плиту. Для молодих господинь, це є знахідка. Зараз він продається за цікавими, дешевими цінами оптом і роздріб. Ще в комплект з рукавом входять кліпси для закриття його з обох сторін. Тож не шукайте, а купуйте у нас в роздріб і оптом, дійсно за доступними низькими цінами.
Вас приємно здивують наші менеджери, які швидко і якісно опрацюють Ваше замовлення.
Гарних покупок. ТМ "Гаряча Господарка"