Пергаментний папір або папір для випічки це спеціальний тип матеріалу, який характеризується збільшеною щільністю, тонкістю і прозорістю. Сировиною для виготовлення служить фільтрувальну папір з пористою структурою.
Папір пергаментна незамінний на кухні, як домашній, так і професійною. Примітний зручністю і простотою застосування. Створює бар & rsquo; Прем'єр для вологи і жиру. Його можна використовувати при роботі з деками і різними формами для випічки. Він відокремлює страви, які готуються, від посуду, не липне і не пригорає. В результаті форма залишається чистою і не вимагає зайвих зусиль на відмивання, приготування їжі стає зручнішим, а пиріг, печиво або інша випічка максимально відповідають очікуванням.
У нашому магазині є й інші види пергаментного паперу.